LeasePlanet.nl
Auto's LeaseBlogs Private lease

3 redenen om te kiezen voor private lease

Ondanks lage rente financieringen, cash-back aanbiedingen en andere trucs om het kopen van een auto aantrekkelijk te maken, blijft het aantal private lease auto’s jaar na jaar groeien. Private leasen is niet alleen een financieel aantrekkelijke mogelijkheid voor consumenten, maar ook zeker een levensstijl en keuze op basis van voorkeur.

Voordeel 1: Bijblijven met de laatste trends

Private lease is vaak meer een persoonlijke en levensstijl keuze dan een financiële keuze. Veel mensen voelen zich niet op hun gemak bij het idee om een voertuig gedurende een lange periode te bezitten. Ze rijden liever 1 tot 4 jaar in de nieuwste modellen met daarbij de laatste technische features.

Het private leasen van een auto geeft je het gemak van de nieuwste technologie en veiligheidsinnovatie, zoals een elektronisch stabiliteitssysteem, entertainmentsystemen en geavanceerde stereoapparatuur. Als jij dat ook wilt en je vindt het niet belangrijk om zelf de eigenaar van de auto te zijn, dan is private lease de beste keuze.

Voordeel 2: Geen zorgen

Private lease verlost je ook van een heleboel zorgen. Je hoeft bijvoorbeeld niet te onderhandelen over de aanschafprijs van de auto. Je hoeft niet in discussie met een monteur over reparatiekosten, je hoeft geen forse onderhoudsrekeningen te betalen en je hoeft je geen zorgen te maken over waardevermindering van de auto. Onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekeringen zijn inbegrepen in de vaste maandelijkse leaseprijs.

Als je het voertuig in goede staat kunt houden en blijft binnen de afgesproken jaarlijkse kilometers, kan je aan het einde van de leaseovereenkomst gewoon de sleutels inleveren en weglopen. Zonder verdere vragen.

Voordeel 3: Cashflow

Private lease biedt veel voordelen op korte termijn. De aanschafkosten zijn vele malen lager omdat je geen grote betaling hoeft te doen die nodig is bij de aankoop van een auto. Je betaalt alleen voor de afschrijving van de auto – en dan alleen over de periode dat je zelf de auto volgens de leaseovereenkomst gebruikt, niet gedurende de levensduur van het hele voertuig. Dit resulteert in lagere maandelijkse betalingen en maakt daardoor nog meer geld vrij. Dit geld kan ergens anders worden gebruikt. In ieder geval kan het beter geïnvesteerd worden dan in de twijfelachtige investering van het bezitten van een auto.

Kortom: private leasen kan om meerdere redenen een hele verstandige keuze zijn.

Denk je dat private lease iets voor jou is? Neem dan zeker even een kijkje bij onderstaande leasemaatschappijen.

LeasemaatschappijWebsite
ANWB Private LeaseAnwb.nl
Athlon Private LeaseAthlon.com
Athlon Private LeaseAuto.nl
Forward LeaseForwardlease.nl
IkrijIkRij.nl
justleaseJustlease.nl
Lease'm Private LeaseLeasem.nl
Sterke Actie Private LeaseSterkeactie.nl
Toyota Private LeaseToyota.nl
Volkswagen Private LeaseVolkswagen.nl

Lees ook:

Private lease zonder BKR check en zonder BKR registratie

admin

Hoeveel moet je verdienen om een auto te private leasen?

admin

Hoe wordt het maandbedrag bij private lease bepaald?

admin